Plovo receptą sukūriau ir tobulinau jau ne vieni metai. Esu jį aprašęs ankstesniam recepte. Tačiau visada norisi kažko dar skanesnio. Tad vis populerėjant plovui atrandu plovo virimo meistrų ir jų receptų, iš kurių kažko galima pasimokyti.  Sukomponavęs savo jau turėtas žinias ir naujai išgirstas plovo aromatų bei skonių subtilybes, patobulinau receptą. Print Recipe Patobulintas kiaulienos […]

Skaityti visą straipsnį Patobulintas kiaulienos plovas kazane

Šio recepto esmė yra geras laikas gaminant maistą ant laužo. Nėra tiek svarbu kokiam puode virsite troškinį, ar kokias malkas deginsite, net nėra labai svarbu, kad kažkurio ingrediento neturėsite ar įdėsite ne tokį kiekį, kurį čia nurodžiau. Svarbiausiai smagiai praleisti vakarą geroje kompanijoje prie laužo: pradžioje pjaustant daržoves, o galiausiai degustuojant ir aptariant galutinį rezultatą. […]

Skaityti visą straipsnį Troškinys ant laužo su šonkauliukais

Dažnai išsikepame šašlykų daugiau nei jų galime suvalgyti iš karto. Žinoma, skanu juos suvalgyti ir šaltus vėliau ar rytojaus dieną, bet man nėra nieko skanesnio nei iš jų išvirti šašlyko sriubą. Tam nereikia labai daug šašlykų, nėra labai svarbu ir iš kokios mėsos jis buvo ruoštas. Tinka kiauliena, aviena, paukštiena ar triušiena. Svarbu, kad mėsa […]

Skaityti visą straipsnį Šašlyko sriuba. Labai geras skonis be jokių įmantrių produktų, be to greitai išverdama