Šio recepto esmė yra geras laikas gaminant maistą ant laužo. Nėra tiek svarbu kokiam puode virsite troškinį, ar kokias malkas deginsite, net nėra labai svarbu, kad kažkurio ingrediento neturėsite ar įdėsite ne tokį kiekį, kurį čia nurodžiau. Svarbiausiai smagiai praleisti vakarą geroje kompanijoje prie laužo: pradžioje pjaustant daržoves, o galiausiai degustuojant ir aptariant galutinį rezultatą. […]

Skaityti visą straipsnį Troškinys ant laužo su šonkauliukais

Vasara – metas kai keletą savaitgalių praleidžiame gamtoje su šeima ir draugais. Tuomet kompanija susirenka nemaža, pabuvus gryname ore visi išalksta ir nori suvalgyti kažką lengvo, bet sotaus. Prireikus pagaminti didelį kiekį maisto gamtoje, į pagalbą ateina didelis katilas ir daržovės. Daržovių vasarą rasime šviežių bei įvairių, belieka turėti laužą ir kur pakabinti katilą virš jo. Vien […]

Skaityti visą straipsnį Kaip virti troškinius katile

Žymos:

Paprastas troškinys, kuris pamaitins kad ir didžiausią pulką žmonių. Jei ruošiatės stovyklauti, plaukti baidarėmis ar į giminės šventę su palapinėmis – čiupkite šiek tiek mėsos, daržovių bei didžiausią savo katilą. Pagyros šefui – garantuotos. Sudedamosios dalys druska pipirai vanduo jautienos ir kiaulienos maišytas faršas svogūnai česnakai morkos paprikos jaunos cukinijos brokoliai konservuoti pomidorai konservuoti kukurūzai […]

Skaityti visą straipsnį Bebulvis daržovių troškinys su mėsa

Žymos: