Ką valgyti žygio metu ar stovyklaujant gamtoje

Pusryčiai

  1. Grikiai + mėsos konservai
  2. Pagerinta grikių košė (su džiovintų grybų miltais???)
  3. Šprotai/mėsos/žuvies konservai
  4. Makaronai + lydytas sūris + šoninė

Pietūs

  1. Virti kiaušiniai + duona + prieskoniai
  2. Avokadas + duona + prieskoniai
  3. Blynai + trintos uogos (mėlynės/avietės/žemuogės)
  4. Grikiai + kepti (grybai + svogūnai)
  5. Duona + lašiniai/kumpis/šoninė + agurkas/pomidoras

Vakarienė

  1. Sriuba
  2. Troškinys
  3. Žarijose keptos bulvės su šonine ar lašiniais
  4. Šiupininė sriuba
  5. Beatos aštrus troškinys su kalakutiena
  6. Čili troškinys
  7. Mėsainiai
  8. Dešrainiai
  9. Plovas

Bet kuriuo metu

  1. Kava + sausainiai
  2. Hematogenas
  3. Riešutai
  4. Javainiai – energetiniai batonėliai
  5. Arbata

Eksperimentai

  • Pica Dutch Oven’e
  • Shakshouka
  • Duona ant pagaliuko
  • Gilių kava
Straipsnis papildytas: liepos 9, 2018

Susiję straipsniai

Komentarai